זכיינות קיורטוש
קיורטוש הוא מאפה שמרים, הונגרי במקורו, אשר כבש בשנים האחרונות את הערים ואת מרכזי הקניות. האחראי לתופעה והאדם העומד מאחוריה הוא השף קונדיטור דורון רגב, שאיתר את הקיורטוש במהלך טיול והבין כי הוא יתאים לחיך הישראלי. מאז נוסדה הרשת, בשנת 2006 הוקמו יותר מעשרה סניפים של קיורטוש ברחבי הארץ. סניפים אלה מציעים ללקוחות, מעבר למאפים הייחודיים המיוצרים במפעל המרכזי של הרשת, גם עוגות, עוגיות וקפה איכותי. אם אתם יזמים בנשמתכם ומעוניינים להקים בית קפה שיפעל בזכיינות, זכיינות קיורטוש היא אחת האפשרויות שעליכם לשקול ברצינות. זכיינות קיורטוש תאפשר לכם, תמורת תשלום חד פעמי קבוע ותמלוגים ממחזור המכירות החודשי, להיות בעליו של בית קפה משלכם ותוך כדי כך ליהנות מהמוצרים הייחודיים, השם הטוב והתמיכה המקצועית של הרשת המצליחה.
שיטת הזכיינות שפותחה בארצות הברית בשנות החמישים של המאה התשע עשרה, צמחה מאז, ממש כמו על שמרים. כיום חלק נכבד מהפעילות העסקית בארצות הברית מתבצע ברשתות הפועלות בשיטת הזכיינות. על פי המודל העסקי של הזכיינות, רשאים הזכיינים לעשות שימוש בשמה בסמליה המסחריים ובשיטות העבודה של הרשת המזכה בתמורה לתמלוגים. דרך זו מאפשרת לרשתות להרחיב את הפעילות העסקית שלהן ומקלה על יזמים המעוניינים להקים עסקים בבעלותם תוך צמצום הסיכונים הכלכליים הכרוכים בכך.
אם נמאס לכם לשקוט על השמרים, אם אתם מרגישים שהגיע הזמן שיהיה לכם עסק בבעלותכם, זכיינות קיורטוש היא הבחירה הנכונה עבורכם. אולם לפני שאתם מכניסים את העסקה לתנור, מומלץ שתקבעו פגישה עם עורך הדין גיא קולן, המומחה לזכיינות. עורך הדין קולן צבר במהלך שנות פעילותו בתחום ידע רב וניסיון עשיר בייצוג של זכיינים ושל רשתות מזכות במהלך החתימה על הסכמי זכיינות במגוון תחומים.