זכיינות למאפייה
עוד מראשית ימי האנושות תפסו הלחם ודברי המאפה מקום חשוב במיוחד בתפריט של בני האדם. האנושות אולי התקדמה מהימים שבהם נאמר 'בזיעת אפיך תאכל לחם'. האדם נחת על הירח,טס לכוכבים, מפעיל מחשבי על ורובוטים מתוחכמים, אולם התאווה ללחם ולמוצרי בצק נותרה באותה רמה. ניחוח של קרואסון טרי על הבוקר, או של עוגה שזה עתה יצאה מהתנור, עדיין גורם לנו את תחושת הרעב המוכרת ואת הצורך בדברי מאפה.
זכיינות ישר מהתנור
על מנת לענות לדרישה ההולכת וגוברת למוצרי מאפה טריים, נפתחו בערים מאפיות גדולות וקטנות אשר התמחו במתכוני מאפים. גם מבחר המאפים הלך וגדל. כיום ניתן להשיג, מעבר למאפים המסורתיים, גם מאפים אורגניים, מאפים מקמח מלא, מאפי שאור, מאפי מחמצת ועוד. המאפיות המצליחות, שהחליטו להגדיל את נפח הפעילות שלהן, מציעות ליזמים המעוניינים להיכנס אל תחום המאפים לרכוש זכיינות ולהקים מאפייה משלהם.
מוסיפים שמרים להצלחה
זכיינות למאפייה, היא בעלת יתרונות רבים על פני הקמה של מאפייה עצמאית. במסגרת זכיינות למאפייה, נרכשת מרשת המאפיות הזכות להשתמש בשמה ובקו המוצרים הייחודיים שלה. תמורת זכויות אלה, זכויות נוספות והדרכה בהקמת המאפייה, בגיבוש הצוות ובתחומים רבים נוספים, משלמים הזכיינים לרשת המאפיות תשלום חד פעמי קבוע, ותמלוגים חודשיים בשיעור שנקבע מראש.
עורך דין גיא קולן, המתכון לזכיינות מוצלחת
אפייה כך אומרים היא המדע המדויק של עולם הקולינריה. הצלחה באפיה דורשת תשומת לב מקסימאלית, דיוק חסר פשרות ותשומת לב לפרטים הקטנים ביותר. כך גם החתימה על הסכמי זכיינות. עורך הדין גיא קולן, אשר שימש בעבר כיועץ המשפטי של רשת ארומה, וצוות משרד הבוטיק שלו, המתמחה בדיני זכיינות, יילוו אתכם במהלך רכישת הזכיינות שלכם למאפייה ויעשו כמיטב יכולתם על מנת שתוכלו להגיע להסכם הטוב ביותר.