זכיינות בתי קפה
ישראלים רבים שיודעים להעריך מוצרים איכותיים, שירות אדיב ואווירה נעימה, נוהגים לפתוח את הבוקר, לערוך פגישות עסקיות בצהריים ולבלות בערב באחד מסניפי בתי הקפה. הרשת, שיצאה לדרך לפני כעשרים וחמש שנה, במאפיה קטנה באזור התעשייה של הרצליה, הפכה בעשורים האחרונים לרשת מובילה של בתי קפה, המציעים לחמים מיוחדים, תפריט עשיר ומגוון מוצרים איכותיים שלקוחות אוהבים לקחת הביתה. זכיינות של בתי קפה, עשויה להיות הדרך שלכם לפתוח עסק משלכם ולהשתלב בתחום המזון כזכיינים.
זכיינות בתי קפה. למה זה כדאי?
כאשר השף פתח את המאפיה הראשונה בהרצליה, לא היו לו מתחרים. הציבור הישראלי שפיתח רעב למוצרי מזון איכותיים, גילה את המאפיה, הגיע אליה בהמוניו והשאר, היסטוריה. כיום המצב מורכב הרבה יותר, שוק המזון צפוף מאוד וזכיינות של רשת מוכרת עשויה לקצר עבורכם את הדרך להצלחה.
איפה מתחילים?
מתחילים בפניה אל רשת בתי הקפה ובירור התנאים אותם היא מציעה לזכיינים. בנוסף לעלות הזיכיון, התמלוגים החודשיים ומבנה הערבויות וההתחייבויות השונות, כוללים בדרך כלל הסכמי הזכיינות סעיפים רבים, אשר חלק מהם יהיה מובן למשפטנים ואנשי עסקים מנוסים בלבד. לכל אחד מהסעיפים הללו, תיתכן השפעה על מידת ההצלחה התפעולית והכלכלית של הסניף.
לא על הלחם לבדו
אם אתם אינכם משפטים או אנשי עסקים מנוסים ואתם מעוניינים בחתימה על הסכם זכיינות עם רשת בתי קפה, כדאי שיהיה לצדכם, עורך דין מוסמך ומנוסה.
עו"ד גיא קולן. מתכון בטוח לזכיינות
עורך הדין גיא קולן, ששימש שנים רבות כיועץ המשפטי של רשת ארומה, הוא משפטן בעל ניסיון וידע רב בתחום הזכיינות בישראל, הוא ישמח להעמיד אותם לרשותכם במהלך החתימה על הסכם זכיינות עם רשת בתי קפה.